Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Friday, November 26, 2010

Exam....Saya Suka Kamu


Assalamualaikum wbt

Debaran akhirnya berakhir setelah selesai satu paper. Tinggal lagi tiga paper yang nak kena struggle. Hohoho..

Paper exam arini dijawab dengan penuh mencabar. Dengan cuaca yang sepoi2 bahasa, aircond dalam dewan yang sejuk tahap gaban menyebabkan speed untuk menulis agak lambat sebab tangan aku mengalami kekejangan.

Walaupun tahap da beku, aku still teruskan menulis sehingga ke titisan akhir. Akhirnya 2 jam selesaikan gak jawab. Alhamdulillah..lega n debaran tunggu result jek la nanti. Usaha suda...tawakal jela ye.

Fikir-fikirkanlah...:)

Tuesday, November 16, 2010

Keluargaku Syurgaku

Assalamualaikum wbt

Bukan senang nak berkumpul satu keluarga kalau tak ada majlis2 penting atau hari lebaran. Macam tue jugak ngan keluarga aku. Bila da semua balik berkumpul, macam nak pecah umah tue jadiknya.

Mak ngan abah aku jadi orang yang paling busy bila semua anak menantu ngan cucu diaorang blik. Yela, bukan selalu dapat berjumpa kan. Kadang2 aku rasa mak ngan abah aku mesti menyesal sebab bagi anak diaorang belajar tinggi2 n keje jauh2.(hahahhaha..jahat tak aku).Gurau jela..nie pandangan dari sisi gelap aku jek.hehehehee.

Keluarga aku yang ramai nie bila berkumpul ada jek aktiviti yang dibuat. Selagi tak pagi sure punya tak tdo. Lepas tue esok pagi mulalah semua malas nak bangun, sampai dengar suara mak aku yang pakai speaker masjid baru bangun.hehehehee.

Walaupun pelbagai ragam, tapi keluarga aku tetap happening. aku harap persaudaraan kami sentiasa berkekalan walau kami tinggal berasingan....

Buat along, angah, abang, dd,pp n adik cutikan ada...col n balik jek lau da windu.hehehee

Fikir-fikirkanlah....


Korban Dan Aqiqah

Selamat Hari Raya korban buat semua teman-teman dan umat islam di seluruh Malaysia

LAyan video yang diambil semasa korban dijalankan.Pestime duk dekat sebab nak tengok sendiri camne lembu tue kena korban.

video

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

cinta (1) contest (4) family (18) food (1) freindz (10) holiday (4) kehidupan (76) kenangan (47) kesihatan (1) lucu (1) mood (33) music (1) picture (15) sahabat (2) segmen B.A (16) study (2) video (6)

semekar nyanyian