Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Monday, June 06, 2011

mekasih en.xde perasaan

Assalamualaikum wbt....

Malam nie sangat2 hepi n share something ngan korang. pestime aku dapat coklat dari en.budak xde perasaan. bermula dengan gurauan, akhirnya dapat juga sepeket besar CADBURY dairy milk yang ada kacang2 tue.hehehhee.xmor jeles2 tau.

sebenarnya, aku bukanlah penggemar coklat pon, tapi just nak uji sejauh mana kesungguhan dia berkawan ngan aku. yela, dia nie jenis yang langsung susah aku nak duga perangai dia. nak kata suka, cam x suka. nak kata x suka tapi cam suka nak kawan ngan aku.

aku lak jenis malas nak pikir2 sampai pening otak. yela orang pemes nie payah ckit nak kawan kan..so buat2 bodo sudah.hehehhe. tp yang aku tau aku suka en.xde perasaan nie cos dia memang terror la buat jantung aku berdegup2 cam kena karan. nak marah pon ada.hahahhaa. lau dia baca blog aku, compom guling2 dia gelak.

to en.xde perasaan, aku tau ko xkan baca punya blog nie.hahahah.sebab tue aku ley kutuk ko banyak2.

papepon....thanks yang amat sangat untuk coklat tue.nanti lau abis makan aku tag nama ko besar2 k.hahahahhaahhaa.


nak share tak...:))


pikir-pikirkanlah....:))

4 comments:

Amna.Qadeeja said...

err en xde perasaan sy boleh bce blog sy, ssh cket kalo nk kutuk2 haha

psstt,xmo share ke coklat tuh?heee ;D

Sabihah said...

wahh..bestnye coklat tuh...lama tak makan coklat..^_^

ilham_un said...

amna:hahahha..xpela.llau dia baca mesti dia terharu.

ilham_un said...

sabihah:jomla..kita share coklat tue k.hehhehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

cinta (1) contest (4) family (18) food (1) freindz (10) holiday (4) kehidupan (76) kenangan (47) kesihatan (1) lucu (1) mood (33) music (1) picture (15) sahabat (2) segmen B.A (16) study (2) video (6)

semekar nyanyian