Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Monday, August 01, 2011

RAMADHAN #1 : SAHUR DI KALA BUDAK....

Assalamualaikum wbt...




Tengok tajuk mesti korang teruja nak join kan. Aku cam biasa akan join gak..heheee.jom2 kongsikan pengalaman kita bersama.

time sahur aku jenis yang tak banyak cerewet bab2 makan nie. bedal jek apa yang ada. tapi lam belasah jek, aku lebey suka lau mak aku buat makanan yang bergoreng jek. kalau lemak2 di sahur sawap nie compom x layan.

antara menu yang paling aku laju jek bila sahur ialah nasi goreng.hehehehe. nak kat bawah nie aku share link nasi goreng da best.

kalau korang nak tau sape buat nasi goreng nie sila klik kat pic nie yer...:))


pikir-pikirkanlah.....:))

13 comments:

Haris Kaito said...

dari blog abg ben...
jom singgah blog sy...
follow lebih baik..he3... :)

JOM TERJAH SINI!!

ilham_un said...

haris...da follow n da singgah kk:))

Marina said...

layan sardin di waktu sahur sedap juger...hehe

http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/segmen-ramadhan-1-sahur-di-kala-budak.html

ilham_un said...

a.ah...tue lauk kedua peberet...hehehhee

Al-Fikr said...

di bulan puasa, semua makanan depan mata nampak sedap....hehehe

Eddy Dce said...

nasi goreng nih memang dh jadi feveret...huhu..sudah follow.. :)

Cik Bunny said...

Promosi Kek Lapis Sarawak utk hari raya kini DIBUKA =) http://asiarosehouse.blogspot.com

ilham_un said...

selamat berpuasa semua..:)

MiSs ChUbBy ChEeK said...

hahah...macam2 ragam kan...
trutama time nk sahur...
jenjalan dari segmen abang ben...
jom singgah sini..

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ramadhan-1-sahur-di-kala.html

''bidadariSIDIA'' said...

assalamualaikum,
dari blog abang ben ten :P

selamat berpuasa :)

jom singgah :)

http://bidadarisidiahuzaifah.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ramadhan-1-sahur-di-kala_01.html

ilham_un said...

miss bunny n miss chubby:selamat berpuasa n sahur...:))

Cik Ayu said...

singgah dr blog bang ben

jemput singgah blog cik ayu
http://bila2akurajin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ramadhan-1-sahur-di-kala.html

ilham_un said...

cik ayu..salam ramadhan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

cinta (1) contest (4) family (18) food (1) freindz (10) holiday (4) kehidupan (76) kenangan (47) kesihatan (1) lucu (1) mood (33) music (1) picture (15) sahabat (2) segmen B.A (16) study (2) video (6)

semekar nyanyian