Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, March 27, 2012

Post Entri 2012...akhirnya

Berhabuk, Bersawang, Pemalas!!!




Ade aku kisah, lantak ler sebab aku punya blog kan.hehhee. Baik punya alasan kan, tp tue la realitinya sejak aku mula bekerja. gila-gila mengupdate blog da x sehebat dulu. aku da rasa cam takde idea n kering ayat nak menulis n mengshare ape yang aku buat dalam kehidupan sehari.

kalau diikut-ikutkan keje aku skunk ni, patotnya aku lebih freas untuk menulis, tp entahlah, aku pun susah nak describe diri aku skunk. Tp papepon, buat korang yang sudi membaca, menjenguk dan melalu sebentar bersama kit kat kat blog aku, thanks di ucapka. doakan aku rerajin cam korang untuk selalu menghupdate blog k...Love u always blogger Malaysia.




P/s:Menyambung kembali kerja, nanti bila aku rajin aku bgtau korang aku keje ape yer. yang penting dunia study da makin jauh aku tinggalkan...sob..sob..sob..:))

2 comments:

dwaty said...

biasalah tu... aku pun sama... dulu update hari2... sekarng seminggu 3 kali... ni dah macam malas dah plak.. gi pun ke'busy'an dah start...

ilham_un said...

sabola yer..aku harap kita sama2 ada kerajinan lepas nie yer..chayo2.hehhehee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

cinta (1) contest (4) family (18) food (1) freindz (10) holiday (4) kehidupan (76) kenangan (47) kesihatan (1) lucu (1) mood (33) music (1) picture (15) sahabat (2) segmen B.A (16) study (2) video (6)

semekar nyanyian