Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Friday, July 01, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011

Assalamualaikum wbt.....



hok alloh...aku da mula suka ayat nie...hehehehe.jom2 kita sertai cik ben punya gegar2 blog. da lama x join segmen cik ben sebab aku memang x sempat gla. aku memang salute gla camne setiap ari cik ben ada jek idea untuk tulis blog. nie bukan bodek but fakta dari blogger yang memang aku tabik spring r.hehehehhee.

panjang la bebel...hehehehe.so sape nak join ikut la ape yang kat bawah nie suruh k...:))

Buat satu entri khas..

Letak header BEN ASHAARI.COM

Tajuk : GEGAR BLOG JULAI 2011 dan linkkan ke entri ini ..

Tulis apa saja yang mana aku boleh jadikan soalan pada contest akan datang nanti..

Tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini ..


soalan aku ialah....Cik Ben pernahkan terpikir untuk bukak class ajar cara-cara untuk jadi blogger yang terbaik cam cik ben

korang lak..ape lagi jom pakat2 buat segmen n gegarkan blog julai ini..adios.


pikir-pikirkanlah....:))

31 comments:

Haris Kaito said...

dari blog abg ben...
jom singgah blog sy...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI!!
JOM JOIN BLOGLIST!!

Cik Ayu said...

Singgah dr segmen GEGAR_BLOG_JULAI_2011 abang Ben

Rai said...

hi,
terjah dari segmen ben :D

gadis melayu said...

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

ilham_un said...

haris:okeh...akan diterjah.
cik ayu:hehhe...wasalam.
rai:jom2 terjah jek...
gadis melayu:ajak ramai2 lg terjah...hehehhe

ღ Sis Aieda ღ said...

datang gegar sini..((:

http://aiedasyid.blogspot.com

HaFizaH aYu said...

kasi gegar blog u plak..hehehe

http://ayuitukamu.blogspot.com

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,datang singgah sini dari segmen BA..
,jom gegar blog !! =D

SEGMEN GEGAR BLOG JULAI 2011

Faztee Danisha said...

slm ziarah dtg jenguk blog ni jugak

lwt kembali kalu sudi

siti saleha dan remy kt putrajaya

LUNA LANUN said...

saya dtg menggegarkan blog ini dr Segmen Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari...

Entri terbaru, pilih je mana yang korang nak baca:
1. Ye Saya Akui Saya Minat Dengan Suami Orang Ni! So What?!
2. Inilah Yang Dikatakan Sooooo Good Tu?! Biadap Sungguh! Boleh Lingkup KFC Gara-Gara Video Ni
3. Menara Jam Atkinson - Antara Bangunan Tertua Di Kota Kinabalu, Sabah
4. Friendster Bertukar jadi 'Gamester'
5. Budaya "I FOLLOW U, U FOLLOW ME BACK"
6. Farmville Memang Wujud Di Papar, Sabah

by LUNA LANUN

TeAqArH said...

kasi gegar belog ini...yeaahhhh

Jom baca: gegar blog julai 2011 l

Mieya Atiera said...

mieya datang singgah drpd segmen gegar pakcik beng.. Kalau sudi, jemput bertandang ke blog Mieya pulak :)

http://budakshumort.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

osHin said...

oshin datang menggegar kat sini !!!

http://gurlgemini.blogspot.com

Emma said...

dtg gegar sini.. :)
meh jenguk ema pulak tau..

imnabila said...

harloww..
kite kasi gggeeegegarrrr !!

hye !!
merayap n lepak kat sini yaww...
Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

sy tunggu.. heeee ~ :)

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuu alya dtg niee!! nak gegarkan Blog Julai 2011, happy blogging dan selamat berkenalan..cewaah!! :P

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

me@monolog said...

kasi GEGAR sama ini blog.. ^^,

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

A M E ! said...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

Nurita Zakaria said...

dtg gegar blog di pg isnin... tuan rumah jom gegar sama...
http://nuritazakaria.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

cik Ida said...

hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

ada aku kesah

Rohaizam Rosli said...

Gegar gegar gegar gegar gegar.....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

A N E F F said...

Singgah sini dari blog Ben Ashaari . segmen Gegar Blog Julai ^^,

semoga kentalkan semangat dan teruskn usaha untuk berblogging !
semoga berjaya ya ! and ohh jangan lupa singgah blog saya (:

have a nice day ahead ! gegarrrrrr ! :D

Shuk_ArChie said...

Shuk datang goncang sini!
Klik Sini untuk melawat blog Shuk

Ucu Faridah said...

Gegar 072011...sini..gegar ucu ye

Lulu Caldina said...

...hai awak.... selamat pagi ;)

Fadzmie Mohamad said...

Gegar sini dari blog BA! :)

# trust and lies #

CikMiMiey said...

datang singgah GEGAR kat sini juge dari segmen yang same :)

selamat petang ^^

rizaros said...

>>dtg dari gegar blog julai.. dh follow, jom follow sy jgak untuk smgt bblog :)
rizaros.blogspot.com

ilham_un said...

thanks kawan2 sudi gegarkan blog nie...sesama kita gegar lagi yer..

A-L HAQIM said...

Sallam..Gegarr Blog Datang..!! Wah nice laa banyak info..saya sudah jadi pengikut anda yang setia..!!

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak KASI GEGAR blog kamu...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

Nice Header...

-Adios-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

cinta (1) contest (4) family (18) food (1) freindz (10) holiday (4) kehidupan (76) kenangan (47) kesihatan (1) lucu (1) mood (33) music (1) picture (15) sahabat (2) segmen B.A (16) study (2) video (6)

semekar nyanyian