Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Thursday, July 07, 2011

johor..waiting for me r

Assalamualaikum wbt....

Horm...malam nie bermulanya keberangkatan anak kesayangan makcik pah ke kampung halaman tanah tumpah negeriku yang tak berapa nak cinta coz lahir jek kat ctu besar kat lain...hahhahaa.
keberangkatanku ini akan disertai oleh mak n adikku jua. disebabkan atok ku x berapa chat, so mak aku terpaksa gak pergi. ada gak kawan aku dalam perjalanan..hoyeay...

bila sampai sana nanti banyak menda yang aku da set dalam mine untuk buat...antara to do list aku..jeng..jeng...jeng..

1-pergi kenduri kat umah atok aku dulu sempena besday dia..cewahhh..jangan2 main2 ko.gerek seh.hehehe

2-cari keje part time

3-melepak2 with my lovely prenzd..miss A

4-jalan2 cari makan...bakso, mee bandung, soto, nasi ambang..pergh,,,da lama aku sental semua nie.

5-jalan2 kat angsana, lepaking, karoke...o yeah....

Hope semua tercapai setelah lama gila aku meninggalkan bumi johor n atok aku siap kutuk lagi sesunggunhya aku cucu yang lupakan dia.hehehe.bukan lupa tok, busy ngan study...hehheeh.

nanti orang balik kita ngeteh sama2 yer kat danga bay kecik..atok banje.hahahha

Pikir-pikirkanlah...:))

2 comments:

Ila Aqilah said...

e'eh nak datang johor lah!
welcome to johor..

saja nak share, ahad ni kat plaza angsana ada pameran untuk raja sehari and anak murid kita ada buat persembahan tarian kat sana..jemput tengok :)

lagi kat danga bay, banya kedai dah tutuplah..isk ;(

minggu ni ada pc expo kat persada johor..;)

excited nak share..hehe

ilham_un said...

insya'allah...:))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

cinta (1) contest (4) family (18) food (1) freindz (10) holiday (4) kehidupan (76) kenangan (47) kesihatan (1) lucu (1) mood (33) music (1) picture (15) sahabat (2) segmen B.A (16) study (2) video (6)

semekar nyanyian