Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, July 06, 2011

tinggalkan umah lagi....sob..sob..sob

Assalamualaikum wbt..

Selamat pagi kawan2 n bloggers semua..hehehhee. lepas nie aku mungkin da x selalu update blog lagi. ini semua disebabkan kerja. kerja o kerja. akhirnya aku nekad untuk kerja gak setelah memikirkan pelbagai aspek. cewah....hahahhaa.

setelah berbincang ngan mak aku, akhirnya aku terpaksa gak keje walaupon aku berat ati nak tinggalkan dia n umah. yela, baru jek abis belajar, duk jauh pada keluarga ingat dapat la abiskan sebulan dua lepak2 kat umah. tapi memandangkan fulus pon da makin kering, aku kena keje gak. keje lak jauh dari umah..huhuhu. hati nie tuhan jek tau, kalau dekat2 umah ada keje, compem aku xpergi.huhuhuh.

ala cik ude..nie bru keje part time, bukan keje betol2 lagi.hahahhaa. sedey bagai nak rak. lau kena anta jauh2 camne ntah. ala biarla korang nak kutuk pon..aku cuma sian kat mak aku jek. dia da xde kawan nak bebual. at least ada aku ley gak teman dia merempit lau nak g ane2.

for my mum, orang keje jup jek nak penuhkan duit poket untuk bekalan konvo. orang nak gak pegang wit sendiri untuk settekan urusan orang. xmor da susahkan ma ngan abah.(anak yang baikkan...hehehhee)

pikir-pikirkanlah....:))

6 comments:

kana taku said...

Wahh ... Okla tu, dapat cari pengalaman bekerja.

ilham_un said...

kana taku...memang best,tp lg best lau kat umah sendiri..hehhhee

NasZ said...

salam kenal..

dah follow awak..

jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA ...

ilham_un said...

nasz..wasalam...akkan kunjung...:)

ilham_un said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

pewittt...sggah bc jupp...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

cinta (1) contest (4) family (18) food (1) freindz (10) holiday (4) kehidupan (76) kenangan (47) kesihatan (1) lucu (1) mood (33) music (1) picture (15) sahabat (2) segmen B.A (16) study (2) video (6)

semekar nyanyian