Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Monday, February 14, 2011

Dia Nak Pinang Saya Tak?

Assalamualaikum wbt...


Semalam aku berborak panjang dengan sorang kawan lama. Memang lama la kami terputus hubungan walau duduk sebelah negeri. Iyela,masing cbuk ngan urusan sendiri. Dia ngan kerjaya n family dia, aku lak ngan study so mestilah xde masa kan nak bertanya khabar nie(alasan sebenarnya..heheheh)

Borak punya borak masuklah bab wajib nie iait
u bila aku nak kawen.hehehe. Soalan cepu emas tol kawan aku bgi ,mentang2 dia da kawen. Aku tergelak je dengar dan jawab belum sampai seru.

Punyalah panjang lebar dia bg ceramah bila aku
kata lom sampai seru. Camne nak sampai seru lau aku asyik memilih jek. Dia siap perli aku lagi katanya last2 nanti yang masuk minang aku datuk tua cucu seploh.hahahahah. Sengal punya memberkan..Tapi aku kata lau da jodoh nak buat camner.

Aku sebenarnya bukan memilih sangat pon, tapi biarlah aku abiskan study n baru pikirkan soal nie. Kalau da jodoh x kemana kan..kan...kan...

Lagipun agak2 bila si dia nie nak pinang aku ek.......

!

!

!

!

!

!

saya terus setuju lau dia yang masuk minang..:))

Just kidding, hanya angan-angan mat jenin jek, walau x sehensem pakwe aku nie pon xpe asal dia seorang yang beriman, baik budi pekerti n hormat family aku.Itu jek aku yang aku selalu mohon pada Allah SWT..amin

Pikir-pikirkanlah.....:)

2 comments:

Zue Cancer said...

minat ashraff muslim..sebab muke dia bersih huhu

ilham_un said...

sama2...muka jernih jek kan..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

cinta (1) contest (4) family (18) food (1) freindz (10) holiday (4) kehidupan (76) kenangan (47) kesihatan (1) lucu (1) mood (33) music (1) picture (15) sahabat (2) segmen B.A (16) study (2) video (6)

semekar nyanyian