Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Sunday, February 27, 2011

terima kasih daun keladi

Assalamualaikum wbt

Lenguh kaki dan tangan lom ilang lagi terus bukak blog n sambung cta semalam...hehehehe.
X sabar sebenarnya nak cita renion aku ngan kawan2 tadi. Walaupun hanya kami berlima tapi havocnya cam satu class yang datang.

Banyak gila cta lama yang jadi bualan. Memang langsung tak matang kawan2 aku nie n siap gelak besar lagi termasuk lah aku. Yela, bukan senang nak kumpul2 macam nie kan. Kawan2 aku semua da keje so tgu cuti baru ley kuar. Tak macam aku, yang lom abis2 blaja. Nasib badan tol, tp apa yang best diorang semua payung aku makan n main bowling. Memang untung jadi student nie.hahahahaha.

Pada jiji, deq t, taa n kingz thanks a lot beb, lain kali ley banje aku lagi.hahahahhaa

kla..esok ada class pgi n aku nak kena gosok baju lak. So layan la gambar comel kami ketika beronggeng...hahahahhaaa.


sapa lagi comel?

deq t, jiji, kigz n me..10 minit pertama semua diam jek.hahahahha

setengah jam kemudian semua da start poyo...hahhahahaaa

ready nyanyi lagu negaraku semua...:)

makan time.credit to cikgu siti coz banje pari bakar kat oasis. memang masyukkk

bowling time n credit to taa coz payung kitaorang...:)

satu set jek main coz kejar masa nak balik...:)

Pikir-pikirkanlah....:)






5 comments:

Dda Ly said...

mmg seronok dpt hang out ngan kawan²..:)

meh jemput ke rumah...
~my latest entry~

ilham_un said...

dya ly:hehhee..sangat.

Citarasa Rinduan said...

selamat pagi dik

kak tahun lepas baru renion..mmg best...

kalaulah, dapat kumpul geng2 amsa tadika..lagi best kan??

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

jalan2 sini di pagi ari..
tiba2 nampak gbr chenta ati kamu..asyraff muslim huhuhu
ramainye minat kat ustaz ni =)

jemput jengah kak pinky kalau sudi..ada award utk my followers..

eppy blogging dik =)

ilham_un said...

citarasa rinduan:betul tue kak..tingat time lompat2 waktu tadika.

pinky momma:hehehe..saya suka perwatakan dia.so sweet.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

cinta (1) contest (4) family (18) food (1) freindz (10) holiday (4) kehidupan (76) kenangan (47) kesihatan (1) lucu (1) mood (33) music (1) picture (15) sahabat (2) segmen B.A (16) study (2) video (6)

semekar nyanyian