Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Sunday, February 20, 2011

Ini macam orang pon ada ker?

Assalamualaikum wbt

Cita nie kawan aku duk cerita masa kitaorang tengah makan2 tadi. Tak tau la datang dr mane cita nie, tp aku sampai nak pecah perut dibuatnya. Kejadian nie berlaku kat Jalan Loke Yew. Satu malam ada sorang budak pompuan ni la, dia baru jer balik dari party, tak tahu banyak mana dia minum tapi memang dia betul-betul mabuk.

So masa on the way balik umah, ada sekatan jalan raya, dan dak pempuan nie kena tahan dan polis tue nak tengok lesen. Baru jek nak bg, tiba2 kat sebelah jalan tue ada excident n polis tue berlari ketempat kejadian.

Budak pempuan yang tengah duk gabra tak tahu nak buat camne, terus lari n drive n balik ke umah.
So the next morning polis datang ketuk pintu rumah dia dan bersoal jawab la dia.

Polis tu tanya, “AWAK PEGI MANA MALAM SEMALAM?”
Pompuan ni pulak jawab, “TAK KEMANA ENCIK. SAYA KAT RUMAH JER.
” So polis tu tanya lagi, “BETUL KER???”
Pompuan tu jawab, “BETUL ENCIK. SUMPAH SAYA TAK GI MANA2, TANYA LER NGAN HOUSEMATE SAYA.”
So polis tu kata, “YE KER? (sambil tergelak) MARI SINI, KELUAR JAP”
Lepas tu polis tu tunjuk, “HA!!! ITU KETA SAPA TU??”

Pompuan tu macam nak pengsan sebab dia dah terbawak balik keta polis malam tadi balik rumah, dia ingat keta dia sebab kaler sama warna putih (wira) cuma keta dia takde sticker polis kat tepi pintu jer. Tak pasal2 kena saman free2.

Aku tak tau la kawan aku baca kat mana cita nie, tp yang penting aku da bantai gelak guling2. Camne ley x sedar kete yg dia bawak tue kita polis kan...kan..kan...

moral of da story:best gak race kete polis.hahahahahahaa.melawak jela, jangan la duk memandu dalam keadaan mabuk,membahayakan semua orang...

pikir-pikirkanlah...:)

2 comments:

Dda Ly said...

mmg mcm2 org dlm dunia neh kn? huhu

meh singgah umah..
http://laydie-dda.blogspot.com

keep in touch yeee..♥♥

Tihara said...

haha..bawak keta pak polisi.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

cinta (1) contest (4) family (18) food (1) freindz (10) holiday (4) kehidupan (76) kenangan (47) kesihatan (1) lucu (1) mood (33) music (1) picture (15) sahabat (2) segmen B.A (16) study (2) video (6)

semekar nyanyian