Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Friday, April 15, 2011

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT

Assalamualaikum wbt...


kali nie join segmen cik ben yang paling best. kenangan di jaman tecik2 dulu.hahahhaa.
lau nak join gak ikut arahan nie yer...:)

Sediakan satu entri.. letak header BEN ASHAARI BLOG

Tajuk : BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT ! dan linkkan ke entri ini ..

Apa yang korang kena buat ialah ... APAKAH KAREKTOR KARTUN YANG PALING KORANG MINAT DAN KENAPA .. Letak gambar dan terangkan ..

Dan APAKAH KARTUN PALING KORANG TAK MINAT LANGSUNG NAK TENGOK dan kenapa .. Letak gambar ..

Satu lagi.. Jika aku SUPERHERO ,AKU NAK JADI ... Bagi gambar dan terangkan .. ( contoh superman, batman ..... )


nie cita kartun yang paling aku minat sekali:

FLASHMAN

waktu nie aku sekolah rendah lagi. entah kenapa tengok balik cta nie semacam ada kenangan best yang xley lupa.hehehe.



cartoon yang aku x suka tengok:

DRAGON BALLZ

sebab panjang sangat episod dia, aku da jadi bosan n malas nak tengok .x abis2 cari dragon ball dia.hahahahaha.



nak jadi supehero ape:

tadaa
!
!
!
!


-DORAEMON-

kira superhero gak la kan3..kihkihkihkih.aku suka sebab Doraemon nie baik,comel,n ley bawak kita pergi bila2 zaman antaranya zaman akan datang n zaman lampau. pastu lam kocek dia MACAM-MACAM ADA. i like it...:))


pikir-pikirkanlah...:)

8 comments:

fashah84 said...

segmen ni buat rindu zaman kanak2 ler..;-)

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dari blog abg ben.. har har har

Salim Harmanain said...

peminat tegar doraemon menerjah dan follow.. :)

Nazurah Mohd Noor said...

terbang dari blog abg Ben (:
*rinduuuuu zaman kanak kanak .

Lulu caldina said...

eheh, terasa seperti kanak-kanak riang kan bila buat segmen ni..

ilham_un said...

fashah:yezza..windukan.

fuuyoh:salam perkenalan..

salim:same2.

nazurah:rindu jugak...:)

lulu:kanak-kanak ribena..:)

FizA said...

singgah dr blog abg ben..
terkenang zaman kanak2..hihih..

jomsinggah blog sy lak..

http://akupunyacita.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html

m y z . z i e m a said...

mai singgah sni from blog abg ben :) bila tgok gmbar-gambar kartun ni buat kita rindu balek kan zaman kanak-kanak. ^__^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

cinta (1) contest (4) family (18) food (1) freindz (10) holiday (4) kehidupan (76) kenangan (47) kesihatan (1) lucu (1) mood (33) music (1) picture (15) sahabat (2) segmen B.A (16) study (2) video (6)

semekar nyanyian