Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Friday, April 08, 2011

dinner MPS yang hampeh

Assalamualaikum wbt....

hai semua pembaca2..hehehehe.cam ramai jek yang bacakan.Takpela, mood petang nie rajin nak menulis entry setelah lama berabuk n besawang n berlalang blog aku. biasala student last sem memang xkan lari dengan masalah masa.

busy2 pon, sempat lagi aku join kolej kesayanganku mengadakan dinner di Grand Dorsett Hotel Subang. seyes aku rasa x berbaloi pergi malam tue. bayar dah la seratus lebey. huhuhuhu. pes sebab makan dia memang fail gila r. set makanan paling murah sekali chinese food. huhuhu.

aku x kisah sangat pasal makan sebenarnya, semua aku bedal. tp kalau 3 tahun berturut2 buat menda yang sama, aku rasa korang pon naik antu.hahahahhaa.

memang mood nak pergi dinner tue x semangat mana pon. tapi sebab da bayar n rasa rugi(wajib bayar cos tolak dari akaun) pergi jugak la.

tapi yang seronoknya bab2 melaram..walla weh..semangat. budjet cantik n ley jadi model.hahahhaaha.

dahtu makan x puas hati, bergambar jela sebagai kenangan akhir makan chinese food kat hotel.hahahahahaa. lau pengetua aku dengar, kompem xley duk kolej sem depan.kihkihkihkih.


artis jemputan - mila

with my lovely frenz
i like it...hahahha.makan tue

budak brutal bertukar wajah....hahahahhaa

with my lovely-lovely frenz


pikir-pikirkanlah...:)

10 comments:

hani@debumelukut said...

tersinggah dan tertarik! nice blog girl..

ilham_un said...

thanks hanie..:)

Liza @ Adzriel AB said...

adoi..mahalnya. depa songlap ka duit tu? ishh tak puas hati lak. sakan melawa kasut sampai baju.

ilham_un said...

kak liza:entahla kak.kami redha jek.memang sakan kak coz da taun last.hehhehehehe.

Citarasa Rinduan said...

amboi2.......
walau tak puas hati..
bab melaram baju dgn sahabat2 adalah saat yang paling mengembirakan


PS: lawanya kamu semua

Liza @ Adzriel AB said...

tahun last ok lag tu... lega..

Lilyel said...

wakakakaka. kak ude jadi cantik. ciyeeeeee. macam samseng tobat. hahahaha

ilham_un said...

hahaha..lilik jahat ea.

Ujang9897 said...

ada mila..jd la best..=)

Hanis Azla said...

bila asyik hidangkan menu yg sama, yg sedap pun jd kurang kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

cinta (1) contest (4) family (18) food (1) freindz (10) holiday (4) kehidupan (76) kenangan (47) kesihatan (1) lucu (1) mood (33) music (1) picture (15) sahabat (2) segmen B.A (16) study (2) video (6)

semekar nyanyian