Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Thursday, April 14, 2011

coklat duit-diut

Assalamualaikum wbt

nie aku nak story ckit pasal coklat duit-duit. korang pernak tengok n makan tak? coklat nie glamor waktu aku zaman kecik2 lagi.

kenapa aku tingat balik pasal coklat nie coz tadi ada member rumate aku singah kat bilik so dia bagila kat aku.hehhee.jangan jeles tau.

sambil2 makan aku tanya dia beli kat mana sebab sekarang aku rasa da xde coklat edition nie kuar lagi. hehehehehee.

tapi dia pon xtau sebab dia dapat adiah dari kawan.huhuhu.ala....dia xtau beli kat mana, lau x nak bg korang rasa ckit sorang. hehehehhee.

lau korang nak tau lagumane bentuk coklat nie..ha..jeng..jeng...jeng.


nie la ghupenya coklat tue..bentuk duit warna gold

banyak tak??kaya eden dapat makan coklat duit2.

sape nak rasa amik cepat..special edition nie.hehehhee

p/s:tentu syok lau orang tersayang bagi kita coklat kan..kan..kan..hehehe

pikir-pikirkanlah...:)

6 comments:

alien said...

penah jumpe hari tu kat pasaraya mana tah
tapi mmg rare la
susah na cari

Kay-E said...

lama dah xmakan ni waktu dulu kecik2 selalu la makan..

http://www.zuhairifirdaus.com/

ilham_un said...

alien:hehhe..kan3..susah nak cr.

kay e:hehehe.coklat zaman budak2.

RUZZEZANIE said...

argh!!!!

cik bebel ske coklat tu..area umah cik bebel ada jual..selalu je beli..1 family ske mkn..masuk mulut xpyh kucap..isap2 je dah cayo..melekat2 kat lelangit..

p/s : sangat best klo en.sepet bg..tp xpenah dapat pun even sebatang lolipop..kerana en.sepet kemut!hahaha

ilham_un said...

hehhe..bagi la hint2 kat en.sepet kamu tue.lau x paham2 gak beli sendiri n makan depan dia.abis cta.hehehheee.

saya-mahu-kahwin said...

taw tak dia beli kat mana? nak beli borong nie..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

cinta (1) contest (4) family (18) food (1) freindz (10) holiday (4) kehidupan (76) kenangan (47) kesihatan (1) lucu (1) mood (33) music (1) picture (15) sahabat (2) segmen B.A (16) study (2) video (6)

semekar nyanyian