Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Friday, January 14, 2011

~Blogger gegarkan 'U'~


Assalamualaikum wbt...

Aku tak kira walau lambat atau terlewat aku nak gak buat muka x malu join vanture sekali. Bak kata kawanku cik kiera "lambatnya aku nak join Ben Ashaari ni, maklumlah, baru berjinak2 dalam dunia blogging ni.hahahah,ayat ko x bley bla betul.Thanks yer sebab i nampak entry nie kat blog u.hahahaa. Sape-sape yang nak join vanture club kamikah terlewat boleh KLIK SINI.

Tapi sebelum tue seperti biasa, kena lengkapkan ini...

BELAJAR DI MANA?JURUSAN?TAHUN?

UM, Kuala Lumpur.
Jabatan Pengajian Media, Fakulti Sastera dan Sains Sosial
Tahun ke 3..hehe


ASAL MANA? UMUR?

Johor + Kelantan = Jantan..hahahaha.
25 Tahun

KENAPA AMIK JURUSAN TU?
sebab abah aku kata aku suka enterprem depan kamera n mulut banyak..so sesuai jadi pengganti karam singh walia.hehheheh

CITA-CITA
Paling murni nak jadi cikgu..ade kena mengena tak dengan bidang yang aku amik.hahahaha.Ala aku jadilah cikgu yang ajar anak murid dia bercakap banyak...:)


Fikir-fikirkanlah....:)

4 comments:

lemolemo said...

wah2, nak ganti karam singh?
besa cite2 tuh..hehe..XD

ilham_un said...

hehhehee...
insya"allah.thanks lemolemo.

Lulu caldina said...

Study bebaik..ngee..
Good luck..

ilham_un said...

thanks lulu...kamu juga.:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

cinta (1) contest (4) family (18) food (1) freindz (10) holiday (4) kehidupan (76) kenangan (47) kesihatan (1) lucu (1) mood (33) music (1) picture (15) sahabat (2) segmen B.A (16) study (2) video (6)

semekar nyanyian