Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Sunday, January 09, 2011

~STYLE UR HIJAB~

Assalamualaikum w.b.t

Satu lagi contest yang menarik bagi sape-sape yang nak join.Bagi yang suka melaram ngan jilbab aku rasa elok join contest nie.hehheheheh .Contest nie telah di tag oleh cik kiera.

Kepada sesiap yang nak join boleh la ikut syarat-syarat yang telah ditetapkan.
SYARAT-SYARAT NYE....

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni.

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar blog anda..hohoo (nak resize banner ok je)

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade !

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.hehe,(tiada paksaan)

HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )

Haa.. Dah tengok syaratnya? Jom lah join!!

nie gambar yang aku pertaruhkan..aku bukan minat bergaya pon..aku sempoi jek orangnya.hahahhaa

!
!
!
!
!
!
!

nie la aku...huahuahua.

ok tag kekawan lak.


fikir-fikirkanlah......:)


7 comments:

Citarasa Rinduan said...

salam..all the best..good luck..but..pic tu dgn shawl tu memang cantik

adik pun cute...

Miss Layaleya said...

alamak, sy di tag.. ok2, akan cuba buat jgk.. good luck ye darl..:)

kiera syakirah said...

wahh...cun melecun gtu..ahaks...

Miss Layaleya said...

Done..

http://fiaixora.blogspot.com/2011/01/style-ur-hijab.html

hehehe..:)

ilham_un said...

hahahhaa..thanks semua.join da contest.

Lilyel said...

ini nak tunjuk style tudung ke nak tunjuk the extinguisher? hahahha

ilham_un said...

lili...dua2 pon boleh...hahahhaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

cinta (1) contest (4) family (18) food (1) freindz (10) holiday (4) kehidupan (76) kenangan (47) kesihatan (1) lucu (1) mood (33) music (1) picture (15) sahabat (2) segmen B.A (16) study (2) video (6)

semekar nyanyian