Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Monday, January 17, 2011

LUCKY LINKER BY AMIEY LEE

Assalamualaikum wbt

Aku join jek contest yang di buat disini .Nak join klik la ye.....hehehhehe
malam ini special sikit mahu cuba luck empunya blogger camne..so kena la test power dengan join usaha Puan Amiey Lee...
empunya blogger sudah copy paste dan buat entri...awal2 dah follow sebab tertarik dengan header yg ada budak-budak cumil itu.. of coz lah tinggal link..hehe... bak kata guru BM alang-alang menyeluk pekasam biar ke pangkal lengan kan ^-^
200 blogger terawal tglkan link di Myster Linky dapat satu peluang cabutan bertuah...
hmmm salah satu cara nak blogwalking paling senang sekarang adalah tglkan link..
ok..nak mudahkan korang supaya snang nak jalan2 g blog kawan2 yang lain kan...
jgn malu2 jgn segan.. korang amat amat amat amat djemput tglkan link korang
kt blog aku yg tk berapa nk jadi blog ni kekekekekekeke...
sila2 la ye... aku nak wat cabutan lagi ni....
ni suma sempena My Qaisarah is turning 2 Yearssss

hadiahnye adalah sehelai T-SHIRT.......
TETAPI JIKA ANDA ADALAH FOLLOWER..
HADIAH AKAN JADI DOUBLE...
MAKSUDNYE 2 TSHIRT UNTUK ANDA DAN PASANGAN ANDA
JIKA ANDA BUAT ENTRY....
(copy keseluruhan entry ini sahaja dan tulis tajuk "LUCKY LINKER BY AMIEY LEE")
HADIAH AKAN JADI TRIPLE....
2 HELAI T-SHIRT + HADIAH MISTERI UNTUK BUAH HATI ANDA
(buah hati : anak/ibu/ayah/MIL/FIL/siblings/bff)
NOTA PENTING : SILA TGLKAN KOMEN DIRUANGAN KOMEN ENTRY INI YE.. SAMADA ANDA HANYA LINK/LINK+FOLLOWER/LINK+FOLLOWER+ENTRY
love u all..muahhh

Fikir-fikirkanlah.....:)

2 comments:

NOOR FATIN said...

wah. best. semoga berjaya!!

ilham_un said...

kammu juga fatin...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

cinta (1) contest (4) family (18) food (1) freindz (10) holiday (4) kehidupan (76) kenangan (47) kesihatan (1) lucu (1) mood (33) music (1) picture (15) sahabat (2) segmen B.A (16) study (2) video (6)

semekar nyanyian