Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI ! BLOGGER IKUT NEGERI

Assalamualaikum wbt...:)


jom..jom..jom..
segmen cik ben tengah hangat sekarang nie .sume aku join. lantak la orang kata apa, yang penting memang best n dapat ramai kawan. tahniah cik ben buat segmen banyak2. hehehhe.promote cik ben nampak (nak dapat markah lebey nie.)

ok2..jagan cakap banyak, sape nak join seperti biasa pergi la jenguk kat blog cik ben.

da settle ikut arahan cam biasa k....

  • Sila letak tajuk :
  • BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

    Sila ceritakan latar belakang anda ..

    ley panggil cik ude hamid, anak keempat dari tujuh beradik, lahir kat johor, membesar kat terengganu n skunk stay kat kelantan. pandai cakap tiga bahasa negeri, dulu anak polis n tak ramai kawan sebab member takut nak datang balai polis, sangat simple orangnya, kepala gila2, suka ketawa kuat2, suka nangis lau tensen, suka makan, suka baca novel, minah jiwang tp boyish skit.hehehhee. sayang gila kat dua anak sedara yang nakal iaitu ayat n ayie n last sekali rapat ngan gila ngan family. (ok..cukup stakat nie jek)

    Profesion anda sekarang ?

    study lagi kat universiti malaya

    Blog favourite anda .. kenapa ?

    ada tiga blog peberet..pes blog akula, sebab ari2 aku buka n tulis (sebab tue paberet.hahahaha.sengal) kedua of cos Ben Ashaari sebab blog nie yang mula2 kenalkan aku ape tue blog, walau aku tak tau sape dia tp dia jenis yang x putus asa bg maklumat n tips. dan yang aku tau selalu jek dia mesej dalam pesbok. lama2 aku try usha sape dia n dapat jawapan. last sekali semua blog korang la sebab banyak perkara yang aku pelajari dan perolehi sepanjang aku mengenali dunia blog.

    Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?

    blog yang serabut2 dan banyak iklan.

    Impian anda terhadap blog anda ..

    ingin berjaya seperti blog cik ben, yang bila orang baca banyak perkara yang di perolehi. bukan setakat gurauan tetapi juga penuh sindiran dan pengajaran yang baik bila di fahami dengan mendalam. bukan senang kita nak sampaikan sesuatu perkara itu kepada orang lain. selain tue nak berjaya seperti blogger2 lain.

    Tu je... sila tinggalkan url entri anda beserta 'negeri' ..contoh ,WWW.BENASHAARI.COM , PUTRAJAYA .. okeh ?

    cik ben, nak tulis orang mane nie? selalu mengalami masalah dari dulu lg. nak kata orang johor just ic, mak aku n kampung jek kat situ, nak ngaku anak terengganu mana ada bukti aku anak tengganu cos sekolah n bapak aku keje kat situ jek dulu. nak kata anak kelantan..bapak aku jek orang kelantan, kami duduk situ jek baru 6 taun.huahuahuahua.

    SO AKU AMIK KEPUTUSAN, AKU FLEKSIBEL.LEY CAMPAK TIGA NEGERI TERSEBUT.


    pikir-pikirkanlah...:)

    21 comments:

    apisv2 said...

    salam,
    mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

    apisv2 ikut negeri johor

    erinn kechiik said...

    datang singgah bloger dr jb..

    ArMie said...

    konpius gak tuh nak pilih yg mana satu... 1malaysia jer lah... hehehe...

    pwincess Lov3y dOv3y said...

    salam singgah org johor.
    :)

    tika said...

    study kt UM ke...?
    tika dok sebelah UM tu je...kat PPUM

    Syuhadah Razali said...

    salam perkenalan..datang dari bloger jb..

    ewanrani said...

    ewanrani jugak blogger johor..
    mari blogger johor kite bergabung..hehe

    http://ewanrani.blogspot.com/

    Dda Ly said...

    ello orang johor..sihatt?? hihihi

    meh ke rumah..
    ~saye anak selangorr!~
    keep in touch ye..♥♥♥

    naz xyzrine said...

    saya blogger johor . tapi sekarang ada dekat perlis sbb study . visit me yaa !

    ilham_un said...

    salam semua blogger johor..lau jumpa tegur k...:)

    fRaMe+LenSeS said...

    Assalamualaikum.. aii.. Nadh orang utagha la.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

    NiSha said...

    hye,,
    santai dari blog abg ben.. kita owang Johor gak ni..
    http://heandsheloves.blogspot.com
    >NiSha<

    Dekcik said...

    salam perkenalan dari blog abg ben singgah lah blog dekcik..

    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    solo molo said...

    0rang k0lumpo datang menjengah...
    kmpg kat kmpg melayu majidee...

    yayalya said...

    sy org johor no.32 hihihi

    singgah dr blog abg ben :)

    :: Nursyahida Daud // Scha :: said...

    singgah dar blog abang ben....
    orang MUAR

    Siti Noraisyah said...

    Hai blogger Johor, Siti pun Johor gak, dari Simpang Renggam.. ^^

    man yusoef said...

    wah..dah merata negeri pergi nmpknye...huhu...so kg kat johor kah? hehe..anyway sy org btu pahat

    Kei Seichi said...

    salam perkenalan dari orang melaka...
    datang dari belog abg ben...
    jemput la singgah ye...=)

    http://geekzster.blogspot.com/

    pRiNCe said...

    slamt berknalan..
    prince blogger kl...
    lau sudi jengukla blog sy yg buruk n newbiee ni ye...:)

    ct N honey said...

    saya dari n9.slm perkenalan

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Labels

    cinta (1) contest (4) family (18) food (1) freindz (10) holiday (4) kehidupan (76) kenangan (47) kesihatan (1) lucu (1) mood (33) music (1) picture (15) sahabat (2) segmen B.A (16) study (2) video (6)

    semekar nyanyian