Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, March 23, 2011

Nah...amik kau.

Assalamualaikum wbt...:)




KLUANG RAIL COFFEE TIDAK HALAL!!!! SILA BACA SEMUA UMAT ISLAM...


Keputusan analisis sampel makanan yang telah diambil di KLUANG RAIL COFFEE oleh Jabatan Agama telah diterima. Didapati kandungan serbuk kopi (termasuk kopi uncang) positif mengandungi campuran bahagian BABI..Juga terdapat kandungan ALKOHOL dalam madu yg digunakan dlm ramuan roti bakar . disebarkan oleh Persatuan Pengguna Bumiputera Daerah Kluang. Tolong sebar-sebarkan...

glup..glup..glup..setiap kali turun keteapi kat kluang tue berduyun2 orang lepak n pekena kopi n roti bakar kat ctu. memang delicous sambil jilat jari kaki la dia punya kopi.amik kau bila baca statement nie. tertelan ayaq liur aku.

lau aku balik kampung n turun kete api kat kluang pon aku pi minum2 kat cnie. bila da baca nie..compom x pi lagi.huhuhu.

baca kat cnie

pikir-pikirkanlah...:)

6 comments:

senyumSOYA said...

huhuh..macam2 la skang ni... kena berhati nak pilih makanan~ terima kasih for the info.. (^^~

ilham_un said...

u are welcome..tula pasal kan.

cantekk said...

mak aih....ye ke? haduiii
tp sedap tu kopi kluang,,,
lau da jelas da tokle nk wat cmane,, layan kopi cap peladang je la =D

Such a Mess said...

ye kew! sye da 15tahun duk lepak situ bila terjage pagi2 buta! mner leh gtu! x kn lah!!

raiwayg yang betul uh x kn la! open kot dia bakar roti! sye peminat setia kowt!

if ada leh tak tolong bg sye statemnet pasal ni k!

sye suke sarapan situ! hehe!!

bloger kluang jugak disini! hhehe

solo molo said...

kuar dalam kosmo or metro ari nie...

ilham_un said...

ha..en.solo da tolong jawabkan..mekasih solo.hehhee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

cinta (1) contest (4) family (18) food (1) freindz (10) holiday (4) kehidupan (76) kenangan (47) kesihatan (1) lucu (1) mood (33) music (1) picture (15) sahabat (2) segmen B.A (16) study (2) video (6)

semekar nyanyian