Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

Assalamualaikum wbt...


segmen cik ben lagi..jom sesape nak join sila ke link nie k..:)

pastu ikut n jawab soalan dibawah yer.

Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?

Secara jujur, kita tak boleh nak ukur sejauh mana ikhlas diorang, tp lelaki nie selalunya akan berterus terang bila nampak sesuatu perkara di depan mata. kalau x suka atau suka dia cakap depan2. tp ada gak la cover takut jatuhkan perasaan orang n selalunya mereka nie jga perasaan orang yg dia sayang jela..hehehee

Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?

sebab diaorang rasa diaorang hensem kot.ala, lelaki kan low prifile..mana nak tunjuk2 muka.

Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..

sebab nak usha aweq.hahahaha.ala, lelaki pon ada perasaan nak meluahkan gak.so secara tersembunyi perasaan jiwang diaorang tue tulis la blog.hehehhee

Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa?

sebab diorang lebih kreatif n bijak pikat blogger lebey2 lg pempuan.

Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..

blog cik Ben Ashaari la, sebab lelaki.lau pempuan xdenya nak singgah.hahahahhaaa.

Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..

gambar kereta, phone, laptop, motosikal n semua pasal lelaki la.hehheheee.


tue jela...xtau da nak merapu ape lagi. lau salah ampun ye blogger lelaki sebab saya pempuan.hahahahaa.

pikir-pikirkanlah....:)

13 comments:

Fyqa said...

hihi.
suka baca pndpat org.

mcm2 kan...

salam singgah dri blog Abg Beng

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

;D

solo molo said...

tue dia ehhh...
macam-macam jawapan yg kuar...

salam ziarah dari segmen panas En Ben...

muhamad hanif said...

lelaki memang suka caka direct taw..

tak mcam perempuan ;)
lalala..

singgh dari blog BEN ASHAARI>.

imnabila said...

hye...
singgah dari blog abg ben
nice blog !
follow u ~ :)

Cik Sue said...

masing2 dgn pendapat masing2..jom2 kita tukar pendapat... salam perkenalan.. =D

Nasuha Salleh said...

hehe..yg penting blogger prmpn@lelaki msing2 ade keistimewaannye masing2..

zidEL zhafiz said...

agakla..laki low profile kan..??
keh3..
salam ziarah..!! ^^

✖nedd✖ said...

hehe. laki punye blog byk gak bes.


*dr blog ben :)

Schajar McFlurry said...

datang ziarah dari belog incik Ben.... ^_^

Chekgu Azrine said...

salam singgah dari blog BA...

nazrul ashraff said...

urghh..malunya saya..digelar bijak pikat pompuan..haha

jaa64 said...

singgah :) weeeee hit me k

NiSha said...

salam santai dari segment abg Ben

cool entri..

http://heandsheloves.blogspot.com/
>Nisha<

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

cinta (1) contest (4) family (18) food (1) freindz (10) holiday (4) kehidupan (76) kenangan (47) kesihatan (1) lucu (1) mood (33) music (1) picture (15) sahabat (2) segmen B.A (16) study (2) video (6)

semekar nyanyian