Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Friday, March 11, 2011

saya sayang mak

Assalamualaikum wbt



pagi2 buta aku bw blog kegemaran aku, tengok entry cik ben kali ini touching gila. aku dah la tengah sedey duk nyiapkan tesis sampai nak balik jumpa mak aku pon x sempat. last aku balik waktu cuti raya cina ritu.

tapi aku call ari2 ea. takpun 2 hari sekali. xley la lau x dengar suara mak aku, walau hanya akan di akhiri dengan nasihat serta sikit bebelan nasihat ke atas anak dia yang degil nie.hehehehe.

betul kata cik ben, mak kita bukan nak duit pon, tapi perhatian dan kasih sayang seperti mana dia sayangkan kita sejak dari kecik lagi. so sayang la kat mak korang selagi dia ada.

dan aku...aku harap aku juga akan sentiasa sayangkan mak aku seperti mana dia begitu sayang kat kami tujuh beradik.

mood:memang tahap gaban aku rindu mak aku n mak aku lak bersenang hati cuti kat umah cucu tersayang dia. sempat dia pesan kat aku jangan jeles. ma..orang memang jeles la.hahahha.

pikir-pikirkanlah...:)

2 comments:

Sal~ said...

kekeke~ kesian kena tinggl,..mak lang~ tinggal2 kan jek budak ni..muahaha

ilham_un said...

wah,....pendengki ea...hahahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

cinta (1) contest (4) family (18) food (1) freindz (10) holiday (4) kehidupan (76) kenangan (47) kesihatan (1) lucu (1) mood (33) music (1) picture (15) sahabat (2) segmen B.A (16) study (2) video (6)

semekar nyanyian