Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Sunday, March 20, 2011

sesuatu yang kutemui

Assalamualaikum wbt...

sambil2 bw pagi nie, aku terjumpa satu blog nie. biasanya aku jarang sangat menatap tulisan blog orang lain sampai berjam2 lamanya kecuali blog peberet aku Cik Ben. tapi kali nie memang agak menarik sebab entry2 dia banyak menyedar dan mematangkan aku.

aku memang puji dia sebab aku rasa dia banyak pengalaman. kalau korang nak rasa feel yang aku rasa bila baca entry dia ley clik cnie.

aku x kenal pon dia sebenarnya n xde point nak puji dia lebih2. tapi dek kerana gaya penulisan dia membuatkan aku terpikat so aku pon tulislah entry nie khas untuk blogger nie.

buat blogger zara..thanks yer sebab salah satu entry kamu membuatkan saya berfikir panjang..:)

pikir-pikirkanlah...:)

2 comments:

NormaLiza Mah said...

orite... saya pun ni terjumap blog awak di nuffnang. so klik klik lah jap....

nnt saya nk pergi tgk entry org yg dimaksudkan.

ilham_un said...

ehheheh..bacalah..memang best entry dia.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

cinta (1) contest (4) family (18) food (1) freindz (10) holiday (4) kehidupan (76) kenangan (47) kesihatan (1) lucu (1) mood (33) music (1) picture (15) sahabat (2) segmen B.A (16) study (2) video (6)

semekar nyanyian