Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, March 09, 2011

Done! presentation settle

Assalamualaikum wbt..


lega bila present da settle. berkobar2 semangat time present tadi walaupun darah gemuruh gila. tangan aku yang sebelum nie kalau dalam air cond jarang sejuk, tiba2 time nak present sejuknya kalah kat kutub utara.

ape punya orang da..hehehe.cam x biasa present jek kan. lagipon pg2 buta lagi aku da prepare n ley siap buat satu entry lagi dalam cbuk2 duk membaca.hehehhee. Alhamdulillah xde komen dr lecturer aku. Cuma aku terkilan ckit cos partner present aku x datang. dia ada masalah yang x dapat di elakkan. tapi papehal pon semua da settle.

da abis present nie, dapat lak satu lagi esaimen sebelum abis sem last aku nie. grouping esaimen. i like it cos grouping aku semuanya komit gila lau buat keje. aku sorang jek banyak main2.hehehehe.

kla, nak g cari bahan esaimen nie..kononnya rajin la kan.hahahaha.adios..sayonara.


pikir-pikirkanlah....:)


2 comments:

Dda Ly said...

senang hati da settle presentation kan? :)

Citarasa Rinduan said...

alhamdullilah..
perasaan dure happy...lega macam batu terhempap di kepala dah turun ke bumi kan??

heheheh (tiba2 kak rindu suasana semasa menjadi siswi)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

cinta (1) contest (4) family (18) food (1) freindz (10) holiday (4) kehidupan (76) kenangan (47) kesihatan (1) lucu (1) mood (33) music (1) picture (15) sahabat (2) segmen B.A (16) study (2) video (6)

semekar nyanyian